KIITOS VARAUKSESTA!

Olemme vastaanottaneet varauksesi KAMA secondhand tapahtumaan 14.8.2021

KAMA secondhand on vanhan / käytetyn tavaran myyntitapahtuma. Uuden tavaran tai elintarvikkeiden myynti on kielletty. 

Myyntipaikat laskutetaan valintasi mukaan sähköpostilla tai kirjepostilla siten, että laskun eräpäivä on 10.8.2021. Lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.

Seuraamme kornoviruksen aiheuttamaa epidemiatilannetta jatkuvasti. Todennäköisesti elokuussa 2021 ei ole voimassa epidemian aiheuttamia poikkeuksellisia yleisötilaisuuksien järjestämiskieltoja. Mikäli KAMA Secondhand tapahtumaa ei epidemiasta johtuvista force majeure syistä voida järjestää, ei myyntipaikan varanneille kauppiaille aiheudu mitään kuluja ja jo laskutetut summat palautetaan. 

Paikkavaraus on sitova. Varauksen voi kuluitta perua ennen laskun eräpäivää. Laskun eräpäivänä tai sen jälkeen tulleista peruutuksista perimme koko erääntyneen laskusumman. 1.8.2021 jälkeen varatut paikat laskutetaan per heti. 

Laskun mukana saat KAMA secondhandin infokirjeen, josta selviää kaikki tärkeät asiat.

Tapahtuman osoite: Kantolan tapahtumapuisto, Puusepänkatu 9, Hämeenlinna. 

Tapahtuma on yleisölle avoinna lauantaina 14.8.2021 kello 9-15. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. 

Myyntipaikkojen rakentaminen / tavaran tuonti ja valmistelu perjantaina 13.8. kello 16-22 ja lauantaina 14.8. kello 6.00-9.00. Autojen ajo myyntialueelle tai sieltä pois on ehdottomasti kielletty tapahtuman yleisöaukioloaikana kello 9-15. Myyntipaikkojen purkua ei saa aloittaa ennen kello 15.00 lauantaina 14.8.2021. 

Auton voi halutessaan jättää myyntipaikalleen, mikäli se mahtuu varattuun tilaan (5 x 5). Huomasithan, että voit tarvittaessa varata useampia vierekkäisiä paikkoja. 

Järjestäjä ei vastaa eikä vakuuta myyjien omaisuutta. Perjantain ja lauantain välisenä yönä alueella on yleisvalvonta, mutta myyjien omaisuutta ei vartioida. Jokainen myyjä tuo tavarat alueelle omalla vastuullaan. 

Myyntipaikoille ei ole saatavilla sähköä. Myyntipaikallaan voi yöpyä perjantain ja lauantain välisen yön.

Lauantaina alueella on kahvila ja ruokamyyntiä. KAMAn myyntipaikoilla ei saa myydä elintarvikkeita!

Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on ExpoNova. KAMA secondhand on ExpoNovan aputoiminimi. 

Muista kertoa muillekin, että osallistut KAMA secondhand tapahtumaan Kantolassa lauantaina 14.8.!